Zabava

Zabava

Долна облека – што се жените треба да знаат за да изберат совршени комбинации

Peter Žunk
Долната облека повеќе не е табу тема. Сè повеќе жени ја разбираат важноста на правилно избрани градници, гаќички, хулахопки и други парчиња со цел да...