O meni

Peter Žunk

Samo majhna predstavitev

O tem blogu

Kako živeti najboljše življenje?

Ta blog se je začel kot serija filozofskih razmišljanj, s katerimi sem poskušal odgovoriti na to vprašanje. Napisal sem že več kot 1000 člankov in nekaj brezplačnih e-knjig in vodnikov, ki raziskujejo, kaj pomeni iz življenja izvleči več. Tematika objav sega od tehnologije do novic, hrane in načina življenja.

Zadnje čase se je blog osredotočil na vprašanje: kaj je najboljše na svetu?

To vprašanje je oblikovalo veliko mojih kasnejših zapisov, ker verjamem, da je spoznavanje sveta ključ do dobrega življenja. To me je celo pripeljalo do tega, da sem se lotil dveletnega eksperimenta: Potovanje okoli sveta, kjer sem poskušal spoznati različne kulture in življenjske stile, in Leto brez mesa, kjer sem se odločil preizkusiti vegetarijanski način življenja.

Poleg tega bloga je moje spletno mesto tudi podjetje, kjer prodajam informacijske izdelke in storitve. Moje spletno mesto je brez oglasov in v celoti podprto s temi dodatki. Vendar, če nikoli ne kupite ničesar od mene, bom še vedno vesel, da sem imel priložnost deliti svoje ideje z vami.

O meni

S pisanjem tega bloga sem začel tik pred svojim 20. rojstnim dnevom, zato je v mnogih pogledih odseval moje življenje kot odraslega.

Blog se je začel, ko me je zelo zanimala sprememba vedenja, in lahko vidite veliko člankov o tej obsesiji. Kasneje sem odšel na univerzo in začel raziskovati druženje in produktivnost kot teme za raziskovanje. Spoznavanje sveta je postalo pomembna tema in končno ustvarilo temelj za polnopravno podjetje, ki sem ga lahko vodil, prodajal tečaje učencem o metodah, ki sem jih odkril.

Končno, ko sem zapustil šolo, me je zanimala ideja o nadaljnem samospoznavanju in razvoju kariere.

Poleg pisanja, podjetništva in filozofije življenja so moja zanimanja programiranje, potovanja, kuhanje in učenje česarkoli.