Image default
Dom

Samsung bela tehnika – elegantna in inovativna

Samsung bela tehnika postaja prva izbira slovenskih gospodinjstev, ko razmišljajo o nakupu novega hladilnika, pomivalnega stroja ali pralnega stroja. Samsung v zadnjih letih vlaga veliko truda v oblikovanje privlačne bele tehnike, ki ne samo, da odlično opravlja svoje funkcije, ampak tudi vizualno polepša vsak dom.

V tem članku bomo pogledali najnovejše Samsungove modele bele tehnike in kaj lahko od njih pričakujete.

Zakaj izbrati Samsung belo tehniko?

Samsung slovi po svoji inovativnosti na področju gospodinjskih aparatov. Njihova bela tehnika prinaša številne revolucionarne funkcije, učinkovito delovanje in eleganten videz. Nekaj glavnih prednosti:

1. Napredna tehnologija

Mnogi Samsungovi aparati uporabljajo napredno senzorsko tehnologijo in umetno inteligenco za samodejno optimizacijo delovanja. Njihov sistem AI Control prilagaja na primer pranje vašim navadam ali pa digitalni inverter kompresor v hladilniku zagotavlja, da je temperatura vedno prava.

2. Energijska učinkovitost

Večina modelov ima visoko energetski standard A+++ ali A++, kar pomeni nižje stroške obratovanja in manjši vpliv na okolje. Funkcije, kot sta Digital Inverter in Eco Bubble v pralnih in pomivalnih strojih, še dodatno zmanjšajo porabo.

3. Pametna povezljivost

Mnoge Samsungove naprave lahko preprosto povežete s telefonom prek aplikacije Smart Things. To omogoča oddaljen nadzor in upravljanje gospodinjskih aparatov, ko niste doma.

4. Garancija in podpora

Za vso svojo belo tehniko Samsung ponuja 2 leti garancije, za nekatere kategorije pa tudi do 10 let garancije za digitalni inverter motor. Servis je na voljo po vsej Sloveniji.

Najbolj priljubljeni modeli Samsung bele tehnike

Samsung hladilniki

Samsung RB38A7B5 premijskega asortimenta je med najbolje ocenjenimi hladilniki za leto 2023. Njegov SpaceMax dizajn izjemno izkorišča notranji prostor. Ima poseben poudarek na svežini živil, vključno z Active Fresh Zone ter SpaceX Technology. Posebna FlexZone pa omogoča različne temperature za različno hrano.

Ekonomičen RB33N3020 pa velja za enega najcenejših modelov z vrhunsko učinkovitostjo Energy Efficiency Class A+.

Samsung pralni stroji

Med najbolj tehnološko napredne pralne stroje sodita top modela Serija 9000 s sistemom AI Control ter serija Qdrive 8-14 kg. Oba uporabljata umetno inteligenco za optimiziranje programov pranja in trajnosti oblačil. Kombinacija senzorske tehnologije in parnega izpiranja pa temeljito odstrani madeže ob nizkih temperaturah.

Za manjše družine sta dobri izbiri cenejša WD14N8480NV in WD10N64BPR, zbiralnika 8 oziroma 7 kg.Samsung bela tehnika

Samsung pomivalni stroji

Najsodobnejši model, ki ravno prihaja na slovenski trg, je DW60X9750R3 Maxi X3 z avtomatsko odpiranjemu vrati AutoOpen za enostaven dostop. Vrhunska tehnologija filtriranja zmanjša učinek ostankov vode na 70%, kar omogoča bolj suše posode in kozarce.

Serija DW60M6050BB/EV pa združuje dobro ceno, energetsko varčnost ter odlično pomivanje in sušenje s programom Auto.

Kje lahko kupite izdelke samsung bele tehnike?

Samsung belo tehniko lahko kupite v specializiranih trgovinah z AGD aparati, v večjih nakupovalnih centrih ter spletnih trgovinah.

Najboljše cene in največji nabor izdelkov Samsung pa boste našli pri Samsungovemu pooblaščenemu spletnem prodajalcu. Tam pogosto potekajo posebne akcije in snidenja cen za izdelke Samsung bele tehnike. Prav tako pa vam nudijo strokovno pomoč pri izbiri in svetovanje.

Samsung bela tehnika res izstopa po dizajnu, učinkovitosti in inovativnih funkcijah. Če želite, da bo vaš dom postal pameten dom, je gotovo vredno razmisliti o katerem od teh vrhunskih modelov. Uživajte v elegantnem in brezskbnem delovanju!